ID: 53511
Omschrijving
Italiaans - da\'s pas koken
Leuk en makkelijk boek voor italiaanse recepten.
Isbn: 9789036618274.
Druk 19, jaar 2010.
Uitgegeven door rebo productions b.v., Lisse.
Tekst achterop: in de italiaanse keuken is niets ingewikkeld. Als u de basisingrediënten olijfolie, grof zeezout, zwarte peper, basilicum, rozemarijn en parmazaanse kaas in huis heeft en u heeft de italiaanse touch te pakken, dan maakt u van ieder willekeurig ingrediënt een verrukkelijk gerecht. De smaak van het vlees, de vis of de groente blijft behouden en wordt versterkt, wat maakt dat de italiaanse keuken nooit verveeld. U zult als u het nog niet bent waarschijnlijk verliefd worden op de puurheid van de italiaanse keuken. Buon appetito!
Leuk en makkelijk boek voor italiaanse recepten.
Isbn: 9789036618274.
Druk 19, jaar 2010.
Uitgegeven door rebo productions b.v., Lisse.
Tekst achterop: in de italiaanse keuken is niets ingewikkeld. Als u de basisingrediënten olijfolie, grof zeezout, zwarte peper, basilicum, rozemarijn en parmazaanse kaas in huis heeft en u heeft de italiaanse touch te pakken, dan maakt u van ieder willekeurig ingrediënt een verrukkelijk gerecht. De smaak van het vlees, de vis of de groente blijft behouden en wordt versterkt, wat maakt dat de italiaanse keuken nooit verveeld. U zult als u het nog niet bent waarschijnlijk verliefd worden op de puurheid van de italiaanse keuken. Buon appetito!