ID: 9304
minibijbel inmaken hardcover nieuw boek
€4,15
Geen aanbiedingen geplaatst
Omschrijving
Auteur: Catherine Atkinson Maggie Mayhew
Co-auteur: Maggie Mayhew
Uitgever: Veltman Uitgevers B.V.
Met dit schitterende boek heeft u een zeer compleet naslagwerk over het conserveren van fruit en groenten in handen.
In de inleiding leest u alles over de geschiedenis van het conserveren en krijgt u uitleg over alle conserveertechnieken.
Dit boek bevat daarnaast meer dan 150 recepten voor jam, gelei, marmelade, vruchtenpasta, -boter en -kaas, ingelegd fruit, zoet en hartig tafelzuur, chutney, relish, mosterd en sauzen. De stap-voor-stapinstructies in elk recept leiden, mede dankzij de prachtige kleurenfotos, tot een perfect resultaat.
Dit prachtige boek is de ultieme handleiding voor het inmaken en is een must voor elke keuken en iedere kok.
verzendkosten voor koper 4,15
12/28
Co-auteur: Maggie Mayhew
Uitgever: Veltman Uitgevers B.V.
- Nederlandstalig
- 256 pagina's
- 9789048308279
- mei 2013
- Het complete boek over jam, gelei, tafelzuur, relish en chutney, met meer dan 150 verrukkelijke recepten
Met dit schitterende boek heeft u een zeer compleet naslagwerk over het conserveren van fruit en groenten in handen.
In de inleiding leest u alles over de geschiedenis van het conserveren en krijgt u uitleg over alle conserveertechnieken.
Dit boek bevat daarnaast meer dan 150 recepten voor jam, gelei, marmelade, vruchtenpasta, -boter en -kaas, ingelegd fruit, zoet en hartig tafelzuur, chutney, relish, mosterd en sauzen. De stap-voor-stapinstructies in elk recept leiden, mede dankzij de prachtige kleurenfotos, tot een perfect resultaat.
Dit prachtige boek is de ultieme handleiding voor het inmaken en is een must voor elke keuken en iedere kok.
verzendkosten voor koper 4,15
12/28